A legmenőbb buli játékok toplistája
Tagged Tags:

Feltehetően mindenki számára ismerősek az olyan helyzetek, amikor nagyobb vendégséget, vagy ha úgy tetszik partit tartunk otthonunkban, esetleg egy más helyszínen. Annak érdekében, hogy ne laposodjon el egy idő után a hangulat, szükséges bevetni a buli játékokat. Amennyiben mi vagyunk a házigazdák, kötelességünk mindent megtenni annak érdekében, hogy lehetőleg mindenki jó kedvvel induljon haza, és legfőképpen szép emlékekkel felvértezve gondoljon majd vissza az ott töltött időre.

Az imént említett buli játékok egyébként szép számmal léteznek, tehát mindenki válogathat kedvére attól függően, hogy melyik a szimpatikus, illetve a társaság érdeklődésének és összetételének függvényében mi lenne a legjobb választás. Mindenképpen tanácsos készülni, tehát egyrészt utánanézni a lehetőségeknek, másrészt amennyiben esetleg bármi szükséges a játékhoz, jó, ha van időnk beszerezni, és nem kell kapkodva, lóhalálában intézkedni.

Egyedi élményt kínálnak a buli játékokbuli jatekok

Az sem rossz ötlet, hogy még a buli előtt kifaggatjuk a jövendőbeli résztvevőket, hogy vajon mi érdekli őket, hiszen nem magunknak szervezzük az egészet, a szórakozást, hanem legfőképpen a jelenlevőket szeretnénk ezzel mulattatni. A játékok zöme változó létszámmal játszható, de azért ha van némi tapasztalatunk az ilyesmiben, akkor megállapítható, hogy létezik az ideális létszám fogalma. Attól, hogy egy játék játszható például nyolcan, attól még nem biztos, hogy ebben a formában a legizgalmasabb.

Elképzelhető, hogy a kisebb létszám mellett sokkal maradandóbb élmény, és intenzívebb kalandként élik majd meg az érintettek. Az sem árt, ha esetleg több verzióra is felkészülünk, legalább terv szintjén, elméletileg, és választási lehetőségeket kínálunk a résztvevőknek. Bízzuk rájuk a döntést, hogy mit szeretnének játszani, hiszen véletlenül sem lenne jó ötlet belekényszeríteni őket valamibe, amihez esetleg nem fűlik a foguk.

Nyilván nem lényegtelen, hogy milyen szoros a viszony az érintettek közt, hiszen elképzelhető, hogy illemből nem vallanak majd színt, de az igazán szoros kapcsolatok esetén valószínűleg ettől nem kell tartani, és mindenki abban vesz majd részt, amiben igazán szeretne, és ennek hangját is adja. Fontos, hogy ne vegyük túl komolyan a szervezést, nem kell túlságosan feszülten terveznünk, hiszen feltehetően nem az egész estét fogja betölteni ez a szórakozás, csupán egy részét, arra pedig alkalmas lehet bármelyik buli játék.

Milyenek legyenek a buli játékok?buli jatekok

Amennyiben nincs ötletünk, hogy melyik is lenne a legaktuálisabb, jó, ha elbeszélgetünk egyik-másik olyan barátunkkal, akinek van efféle tapasztalata, hiszen sokszor a gyakorlat teszi a mestert, ilyesmiben is. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor érdemes az interneten böngészni a buli előtt, és tájékozódni, hogy mik a legjellemzőbb, legközkedveltebb módok, hiszen nem nekünk kell feltalálni a spanyol viaszt. Ne bonyolítsuk túl, ne a legnehezebbel, esetleg a legtöbb segédeszközt igénylővel kezdjük ezt a műfajt, hanem ellenkezőleg, próbáljunk könnyíteni a dolgunkon, ha egy mód van rá.

Ha valami bíztatót mondhatunk ezzel kapcsolatban a szervezőknek, akkor az feltehetően arról szólna, hogy a jelenlevők nagy valószínűséggel pozitív attitűddel vannak az akcióval kapcsolatban, vagyis azért vannak mindannyian jelen, hogy jól érezzék magukat. Aki pedig ilyen szándékkal áll neki a szórakozásnak, az minden bizonnyal ennek eleget is tesz. A hangulat milyenségét sokszor nem is a körülmények határozzák meg a bulikban, hanem az attitűd, ahogy odamegy az ember, valamint a társaság. Egy jó játék így már csak hab a tortán.