A stresszoldó játékok mindig viccesek?
Tagged Tags:

Ha rákeresünk az interneten a stresszoldó játékok kulcsszóra, kissé meglepő lesz amivel szembesülünk, ugyanis az eredmény láttán egy kicsit úgy fogjuk érezni, mintha egészen más kifejezésekre kerestünk volna. Egy halom, mondhatni végeláthatatlan mennyiségű vicces, és meglehetősen haszontalan tárgy tárul ugyanis a szemünk elé. A jó hír a vicces stresszoldó játékokkal kapcsolatban, hogy pár száz, esetleg néhány ezer forintnál általában mindegyiknek megállapodik az ára, tehát nem kell vagyonokat fizetnünk értük.

Másik előny, hogy garantáltan mosolyt csalnak a másik arcára, ha egy ilyennel óhajtunk kedveskedni valakinek. Harmadrészt, és ez negatívum, valószínűleg egyszer használatos dolgokról van szó, amelyeket miután jót nevettünk rajtuk, valószínűleg félreteszünk. A stresszoldás pedig tulajdonképpen a nevetésben valósul meg, nem pedig abban, hogy magának a használatnak lenne ilyen hatása. A nevetés ugyanis, mint köztudott, a leginkább jó hatással van a stresszre. Ez utóbbi jelenség pedig van bőven mindenki életében, hiszen a felgyorsult világ tempóját, amit élünk, úgy tudjuk csak művelni, ha a nyakunkba veszünk egy csomó stresszt.

Mindenkinek más válik be a nyugalmi helyzet visszaszerzése céljábólstresszoldo jatekok

Vannak, akik a sportra esküsznek. Olyanok is akadnak szép számmal, akik dohányoznak, esetleg más káros szenvedélynek hódolnak. A nevetés mind közül talán a legegyszerűbb, legkönnyebben elérhető, ugyanis bárhol, bármikor folyamodhatunk hozzá, mint eszközhöz. Mindig kéznél van, és tulajdonképpen eszköz sem kell hozzá, elég, ha van egy vicces barátunk, vagy társunk, máris alkalmazhatjuk ezt az ősidők óta létező és működő módszertant.

Ha mégis úgy érezzük, hogy szükségünk volna némi támpontra a humorbombák elindításához, akkor fog jól jönni egy ilyen emlegetett stresszoldó játékszer, mint amilyen például egy stresszoldó labdaként funkcionáló cici alakú gumilabda.stresszoldó játékok

Jól ismert stresszoldó játék a gumilabda

Nyilván már régtől ismeretes a stresszoldó labda létezése, amit még akár a gyógyászatban is alkalmaznak napjainkban is. Ennek a labdának egy továbbfejlesztett formája ez a már említett, nagyon komikusnak tűnő, nyomkodásra alkalmas tárgy. Természetesen ennél komolyabb játékok is megtalálhatóak az efféle webshopok kínálatában, mint például a mágneses vasgolyócskák tömkelege, amelyekből kockát, vagy akár más formát kell összeállítani. Ez például kevésbé vicces, ugyanakkor a stresszoldásra való alkalmassága megkérdőjelezhető, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy nem idegesebbek leszünk-e általa.

Visszatérve azonban a viccesebb külsejű tárgyakhoz, a határ a csillagos ég, hiszen például a stresszlabda olyan szinten megihlette a játékgyártókat, hogy a legkülönbözőbb formában sikerült gyártani ilyenfajta eszközöket. Szóval ezáltal születhetett meg például a Donald Trump arcát másoló gumilabda, vagy az unikornis fejét, vagy a különböző egyéb állatokat imitáló labdák. Ezek a szóban forgó játékok szinte bármilyen alkalomra adományozhatóak, természetesen a jó ízlés határait, valamint az alkalom komolyságát mindig meg kell fontolni.stresszoldó játékok

Tehát egy szép kerek szülinapra a nagyszüleinknek nem biztos, hogy ezzel kellene előállni, míg egy házibuliba feltétlenül vigyük magunkkal, mert nagy valószínűséggel osztatlan sikert fogunk aratni. A szóban forgó tárgyak beszerzése feltehetően nem fog különösebb nehézséget okozni, hiszen az interneten rákeresve rengeteg lehetőséget találunk majd. Másrészt sok hagyományos bolt is található a nagyobb városokban, ahol akár megvizsgálhatjuk, megtapogathatjuk, ezáltal biztosra mehetünk a válogatás során.