Ha jó az idő, menjünk ki játszani!

A szabadtéri játékok elképesztően pozitív hatással vannak a gyermekeink megfelelő fejlődésére. A friss levegőn való tevékenykedés nemcsak szórakoztató, de roppant egészséges is, ráadásul a kreativitást, a szociális készséget és az elvont gondolkodást is fejleszti. Bezzeg a mi időnkben! Ezek a mai gyerekek! A mondat, amit valószínűleg a saját időnkben mi is megkaptunk a felmenőinktől és már mi magunk is előszeretettel puffogtatunk a mai fiatalság viselkedésére reagálva. Igaz, ami igaz, a modern kor legifjabb tagjai már az anyatejjel szívják magukba az elektronikai kütyük szeretetét, ám ez nem jelenti azt, hogy a megfelelő alternatíva hatására ne mozdulnának ki szívesen a szobájukból a szabadba. Nekünk, szülőként az a feladatunk, hogy ezt a kívánatos alternatívát megteremtsük.

Főszerepben a fizikai erőnlét fejlesztése és a világ megismerése

A kültéri játékok segítségével a kis lurkók megismerik a körülöttük lévő világ működési elveit. Az ugrálás, a rengeteg szaladgálás során pedig a fizikai erőnlétüket is fejlesztik, miközben kiadják magukból a felesleges energiát.

Nagy kerttel rendelkezők előnyben

Abban az esetben, ha a családi házhoz tartozik egy viszonylag nagyobb paraméterekkel operáló udvar is, már igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Így ugyanis lehetőségünk van a család szeme fényének saját, személyre szabott játszóteret berendezni, ahol szabadon játszhat egyedül vagy a barátaival.

Szabadtéri játék fiúknak és lányoknak egyaránt

A mostani cikkünkben bemutatott szabadtéri játékok kislányoknak és fiúknak egyaránt beváltják a hozzájuk fűzött reményt, így az önfeledt szórakozást akár előre is borítékolhatjuk.

Szabadtéri játékok – a klasszikus csúszda

Ha a kültéri játékok kerülnek terítékre, valószínűleg a legtöbb ember lelki szemei előtt a vidám színű csúszda jelenik meg. A csúszda valóban remek módját nyújtja az aktív szórakozásnak, ráadásul nem is foglal sok helyet, így a kisebb udvaron is kényelmesen elfér. A legtöbb csúszda minden gond nélkül összerakható, így tapasztalat sem szükséges, ha a saját kezünkbe vennénk a termék összeszerelését. Miután elvégeztük az utolsó simításokat és megtaláltuk a csúszda végleges helyét, már semmi nem áll a szórakozás útjában!

Nyuszimobil az egészen kicsiknek

Ha a család szeme fénye már magabiztosan lépeget, elérkezett az ideje a lábbal hajtható négykerekű guruló járgány beszerzésének is. Ezek a vidám kis verdák változatos kivitelezésben kaphatóak, a legnépszerűbbek díszítőelemei valamilyen állatos motívum köré épülnek. A D-Toys által gyártott nyuszimobil, mint szabadtéri játék, garantáltan elnyeri a legkisebbek tetszését. A brand termékei egyébként híresen jó anyagminőségűek, így szülőként biztos lehetsz a bringa strapabíróságában, megbízható működésében.

Hinta-palinta, fő a biztonság!

Hintázni mindenki szeret! A D-Toys támlás hintájával, ami ráadásul még dudával is fel van szerelve, garantált a vidám időtöltés! A játék alapanyaga az erős, masszív műanyag, így biztos lehetsz a gyermeked teljes biztonságában. Az ülőke magasságát is könnyen személyre szabhatjátok, hiszen a hinta erős kötelének hossza néhány egyszerű mozdulattal beállítható.

Kültéri csapatépítő játékok a leendő kis sportolóknak

A különféle labdajátékok a szabadtéri játékok egyik legnépszerűbb kategóriájába tartoznak. Ha a gyerkőcöd szívesen játszik csapatban és van lehetőségetek egy nagyobb kosárpálya kialakítására, a Magic Toys kosárlabda szettjét valószínűleg imádni fogjátok. Az összeállítás tartalmaz minden olyan elemet, amire szükségetek lehet, a palánktól kezdve, a labdán keresztül, egészen az annak felfújásához kellő pumpáig.

Közkedvelt óriás szabadtéri játékok

Amennyiben valóban impozáns tér áll a rendelkezésetekre, akár az óriás szabadtéri játékok háza táján is szétnézhettek a privát játszótér kialakításakor. Ha a gyerkőc még kicsi, egész biztosan örülne egy saját homokozónak vagy játszóháznak. Ha az utóbbi mellett teszed le a voksodat, bizonyosodj meg róla, hogy a kiszemelt egység valóban nagy beltérrel rendelkezik, illetve kényelmes helyet biztosít az önfeledt játékhoz!