Közeleg a nyári szünet: mivel foglaljuk el csemeténket?

Június eleje a gyerekek kedvenc időszaka: hamarosan vakáció! Vannak, akik családi programokat és nyaralást szerveznek a legtöbb hétvégére, mások táboroztatják csemetéiknek, hogy hasznosan teljen a közel 3 iskolamentes hónap.

Mi azonban hoztunk most 3 olyan meglepetés ötletet a Játékszállító online játékbolt segítségével, ami nemcsak mosolyt csal minden lurkó arcára, hanem kiváló elfoglaltságot is jelentenek a tikkasztó nyári napokra!

“Mivel nyárról van szó, ki kell emelnem a kültéri játékokat” – mutat rá a Játékszállító webáruház tulajdonosa, Fekete Hannibál – “Ebbe sok minden beletartozhat, de ami abszolút slágertermék ilyenkor, azok a kerti medencék. Ezekből vannak pancsolós verziók egészen kicsiknek, de a nagyobbaknak való, akár merevfalú medencék is népszerűek nyár elején. Ezen kívül a hatalmas buborékfújók, labdajátékok, vízipisztolyok is nagy kedvencnek számítanak, amit akár a parkba, strandra is le lehet vinni.”

Ezek ráadásul nem nagy összegű játékok, így aki nem akar vagyonokat költeni, azoknak is tökéletes opciónak számítanak.

“Ezen kívül a hinták, udvaron felállítható játszóházak, játszósátrak is hamar elfogynak raktárról. Szemfülesnek kell lenni, ha valaki ilyet szeretne beszerezni júniusban. Valljuk be, gyerekkorunkban mindannyian vágytunk egy igazi bunkerre az udvaron, a könnyen felállítható sátrak tökéletes alternatívák. Egész délutánokat el lehet benne tölteni az árnyékban, amikor nem szívesen engedjük ki a gyerekeket a magas UV-sugárzás miatt.”

A játék drónok, repülő babák, távirányítós repülők, szélsárkányok is kapósak ilyenkor, hiszen végre itt a jó idő, nem esik az eső, és ki lehet próbálni ezeket a szabadban. A tapasztalat pedig, hogy ezek nemcsak a gyerekeket, de akár a szülőket is lekötik. Plusz pont, hogy az udvaron vagy a kertben használva nem jelentenek veszélyt a berendezésre, mintha a nappaliban kísérleteznének vele a gyerekek.

De mit ajánl a Játékszállító játék webshop tulajdonosa az esős napokra?

“A társasjátékokkal nem lőhet mellé az ember, de akár a kézműves játékok, kirakósok is órákra lekötik a gyerekeket. A rossz idővel egy nyaraláson is számolni kell, ha a család visz magával 1-1 pakli kártyát, akkor máris órákat el lehet ütni a borongósabb napokból. Mi a webshopon többféle memóriakártyát is készleten tartunk, mert ezekkel már kisebbek is tudnak játszani, de ugyanúgy kihívás lehet a nagyobb gyerkőcöknek, sőt, felnőtteknek is.”

Fekete Hannibáltól megtudjuk, hogy a gyöngykirakók nagyon népszerűek az utóbbi 1-2 évben, amivel nemhogy órákat, de napokat is el lehet babrálni.

„A gyémántkirakós nagyon aprólékos játék, ezért ezt főként tíz-tizenkét éves kortól felfele ajánljuk, valamint felnőtteknek. Apró gyöngyökből kell képet kirakni, amit aztán be is lehet kereteztetni és kitenni a falra.”

Ha pedig mindez nem lenne elég:

“És muszáj megemlítenem a mystery boxunkat is, ami aztán meglepetés a javából! Ebben a csomagban 10 játékot rejtettünk el, raktárkészletünk legjavát. Azért is jó ajándék ez a nyárra, mert a szülő együtt bonthatja ki a gyerkőccel, együtt lepődhetnek meg, tulajdonképpen a klasszikus zsákbamacska élményt adja, ami már a mi gyerekkorunkban is felejthetetlen volt. 10 darab játék ” – zárja le a Játékszállító tulajdonosa gondolatát.